2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Polise uyuşturucu satmak isterken yakayı ele verdi

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışmalarında Aksaray'dan Kırşehir'e dilencilik yapmak maksadıyla gelen Celil Özcan adlı şahsın uyuşturucu kullandığı ve satmak için pazar aradığı iddiaları üzerine takibe alındı.

Alıcı kılığına giren Emniyet Müdürlüğü görevlileri  Özcan ile irtibat kurarak uyuşturucuları kilosunu 700 milyon liradan verebileceğini beyan etmesi üzerine 5 kilogram alacaklarını ve malın Kırşehir il merkezinde teslimat sağlanması kararlaştırıldı. Şahıs Aksaray ilinden gelirken Ortaköy yolu Dinekbağı mevkiinde yol uygulaması esnasında yakalanarak yanında bulunan kubar esrar diye tabir edilen 677 gram uyuşturucu ile yakalandı. Tutuklanarak adli mercilere sevk edilen Celil Özcan, yapılan sorgusunun ardından Kırşehir E tipi Cezaevine kondu.

Halkımızın kötü alışkanlıklar ve gençliğin korunması hususunda daha dikkatli ve duyarlı olmasını isteyen Emniyet Müdürlüğü yetkilileri bu gibi olayları görülmesi ve duyulması halinde 155 polis imdat telefonuna bildirmelerini istediler. 

Kırşehir Kervansaray Gazetesi
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2004 Pazartesi 20:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?