4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Polisten çocuklara spor dersi

POLİSTEN ÇOCUKLARA SPOR DERSİ

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün "Polis Amcadan Çocuklara Spor Dersleri" projesi kapsamında 40 çocuğa masa tenisi dersi verildi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün daveti ile projenin gerçekleştiği merkeze bağlı Bağbaşı Mahallesi'ndeki Hürriyet İlköğretim Okulu'na gelen Vali Ufuk Erden, Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, Ağır Ceza Reisi İsmail Ademoğlu, Emniyet Müdürü Yardımcıları ve davetlileri, okul bünyesindeki halk oyunları ekipleri karşıladı. Kırşehir Emniyeti bünyesindeki memurların ders verdikleri öğrenciler, Türkiye genelindeki yarışmalarda boy göstermeye başladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Osman Öztürk, yaptıkları işin çok önemli olduğunu belirterek, "Emniyet mensuplarının tek görevi asayiş değildir. Toplum Destekli Güvenlik Projeleri kapsamında bu tür faaliyetlerde bulunarak, çocuklarımızı ve geleceğimizi garanti altına almamız lazım." dedi.

Kırşehir'in asayiş olayları hakkında da bilgiler veren Öztürk, "Asayiş oranlarında gözle görülür bir düşüş var. Yapmak istediğimiz, sıcak dost elimizi bütün halkımıza uzatmaktır. Amacımız, polis-halk ilişkilerini kuvvetlendirerek, kardeşlik duygularını geliştirmektir" diye konuştu.

Proje kapsamında görevli memur ve öğrencileri protokol önünde kısa maçlar yaparak izleyenlere gösteri yaptı. Okul Müdürü tarafından Vali Erden'e bilgiler verilirken, derslikler gezdirildi. Vali Erden daha sonra okuldan ayrılarak, okulun yanında bulunan Asayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

POLİSTEN ÇOCUKLARA SPOR DERSİ
POLİSTEN ÇOCUKLARA SPOR DERSİ
POLİSTEN ÇOCUKLARA SPOR DERSİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 14:46:03
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 15:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?