7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Projeleri ilk 50 arasına girdi

PROJELERİ İLK 50 ARASINA GİRDİ

Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından İlköğretim öğrencilerine yönelik bu yıl beşincisi düzenlenen "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında Yusuf Demir Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerinin yaptığı projelerle Türkiye genelinde ilk 50 arasına girdi.

Yarışmalarla ilgili "Bu Benim Eserim" çalışma grubu üyesi Erdoğan Demirci, Biyoloji Öğretmeni Tuncay Şakir, Yusuf Demir Bilim Sanat Merkezi Müdürü Murat Kellece ve Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa açıklamalarda bulundu.

Kırşehir Yusuf Demir Bilim Sanat Merkezine gelen İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, bilim sanat merkezi müdürü ve öğretmenlerini ile dereceye giren öğrencileri kutladı.

Yusuf Demir Bilim Sanat Merkezi, Ankara'da Başkent Öğretmen evinde 11-13 mayıs tarihlerinde 2 projesi sergiledi. Sergide bilim sanat merkezi öğrencilerinden Can Fidan Bektaş ve Sema Nur Yılmaz'ın hazırladığı ve danışmanlığını matematik öğretmeni Nihat Tüysüz'ün yaptığı "Geometrik Sandviç" adlı proje Türkiye genelinde ilk 50 proje arasına girerek ödüllendirildi. Yine Yusuf Demir Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinden Özge Nurdan Atalay ve Elif Gizem Turan tarafından hazırlanan ve danışmanlığını biyoloji öğretmeni Tuncay Şakir'in yaptığı "Alternatif Hücre Boyası" adlı proje ise ilk 100 proje arasına girdi.

PROJELERİ İLK 50 ARASINA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 15:16:03
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 17:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?