6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Protokol sünnet düğününde buluştu

Kırşehir protokolü ve siyasi partilerin milletvekili adayları, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (KESOB) Bahamettin Öztürk'ün oğlu Mustafa Kemal Öztürk'ün sünnet düğününde bir araya geldi.

 
Grand Terme Otel havuz başında düzenlenen sünnet düğününe Vali Lütfullah Bilgin, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Emrullah Çuhadar, Belediye Başkanı Halim Çakır, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, bağımsız milletvekili adayı Bülent Sungur, siyasi partilerin milletvekili adayları, daire müdürleri, iş adamları ve yüzlerce davetli katıldı. Sünnet düğününe katılımın yüksek olması nedeniyle birçok davetli ayakta kaldı.

 
KESOB Başkanı Öztürk, oğlu Mustafa Kemal Öztürk'ün sünnet düğününe katılarak kendilerini onurlandıran tüm davetlilere teşekkür ederken; davetliler, gece geç saatlere kadar hareketli türküler eşliğinde oynayıp eğlendi.

Sünnet olan Mustafa Kemal Öztürk, hem protokol üyeleri hem de düğüne katılan diğer davetliler tarafından altın ve para yağmuruna tutulurken, takı merasimi sırasında uzun kuyruklar oluştu. Yaklaşık 1 saat süren takı merasimi sonrasında, 20 dakikalık havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 12:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Kemal Ozturk IP: 76.17.207.xxx Tarih : 17.07.2007 05:02:32
Kutlariz Mustafa'yi. Mustafa Kemal Ozturk