2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

'PTT Kargo' uygulamasını başlattı

Kırşehir PTT Başmüdürü Halit Ulaş, 'PTT Kargo' uygulaması faaliyetine başladıklarını söyledi.

PTT Bank uygulamasının hemen ardından PTT Kargo uygulamasına da geçtiklerini belirten PTT Başmüdürü Halit Ulaş, PTT’nin 1840 yılında kurulan köklü bir kuruluş olduğunu söyledi. Ulaş, “Kurumumuz son yıllarda işyerlerini modernleştirdi ve potansiyelini daha kullanır hale geldi. Bankacılık hizmetlerimizi ve posta hizmetlerimizi oldukça iyi seviyelere getirdik. PTT Kargo çalışmasına başladık. Büyük ihtiyaç vardı. Bu hizmeti yeniden yapılandırmak için harekete geçtik. 4 bine yakın işyerimiz, 30 bine yakın personelimiz ve 45 bine yakın araç filomuzla PTT kargo hizmetini tekrar başlattık. PTT kargo hatlarımızı genişlettik ve bine yakın hat oluştu. Vatandaşlarımıza taahhüt ettiğimiz günde paketi eline ulaşacak. Dini, resmi ve özel günlerde PTT kargo hizmetinden indirimli faydalanılacak. Kargo, alıcıya ulaşılmadığı taktirde randevu alınmak suretiyle tekrar alıcıya ulaşılacak" dedi.

Kırşehir merkezde olduğu gibi ilçelerde de PTT şubelerini modern hale getirmeye başladıklarını sözlerin ekleyen Ulaş, " PTT başmüdürlüğü binamızı modern bir görünüme kavuşturduk. Şu anda Kaman PTT Müdürlüğü binası PTT Bank çalışmasına uygun olarak düzenleniyor. 2009 yılında Mucur ve Çiçekdağı PTT binasında da düzenleme yapılacak. Şu anda Akçakent ve Boztepe PTT binalarını düzenleyeceğiz" dedi.

Haziran 2008 itibariyle PTT Bank uygulaması ile yaşlılara maaşlarını dağıttıklarına söyleyen Ulaş, Kırşehir genelinde 2 bin 200 vatandaşa maaşını sağlıklı bir şekilde ödediklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 16:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?