2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Sağlık Müdürlüğü Kreşi'ne büyük ilgi

Kırşehir Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan çocuk kreşi, çalışan ailelerin gözdesi haline geldi.

Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çocuk Kreşi ve Bakım Evi'nde 40 çocuğun eğitim ve bakımının üstlenildiği bildirilirken, çalışan ailelerin kreşe olan ilgisi dikkat çekiyor.

Sağlık Müdürü Bekir Demirbaş, personelin talebi doğrultusunda kreşi geçen yıl açtıklarını ve ailelerin son derece mutlu olduğunu söyledi.

Demirbaş, "Sağlık personelimizin çocuklarına bakım noktasında sıkıntıları vardı. Bizden talepte bulunuldu ve bünyemizde çocuk kreşi oluşturduk. Halk Sağlığı Laboratuarı'nın bulunduğu binayı çocuklarımızın bakımına ve eğitimine uygun şekle getirdik. Burada 3 eğitim uzmanı personel görev yapıyor. Toplam 40 çocuğumuzun bakım ve eğitimini üstlendik. Burada verilen hizmetten dolayı hem çocuklarımız hem de aileleri son derece mutlu" dedi.

Kreşte verilen eğitim ve bakımın kalitesinin yüksek olduğunu da kaydeden Demirbaş, "Ailelerle sürekli diyalog içindeyiz. Bakımını üstlendiğimiz çocuklarımızın yemek, uyku ve sosyal faaliyetleri hakkında ailelerine günlük rapor veriyoruz. Eğitimcilerimizin hazırladığı formlarla çocuklarımızın durumu sürekli kontrol ediliyor. Yemek listeleri önceden belirleniyor ve ailelerine sunuluyor" dedi.

Kreşte bakım ücretinin aylık 200 YTL olduğu öğrenilirken, kapasitenin aylar önce dolduğu kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 10:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?