8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Sağlık-sen'de seçim heyecanı

SAĞLIK-SEN'DE SEÇİM HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Sağlık-Sen'den seçim hazırlıkları başlarken, Kırşehir Devlet Hastanesi çalışanlarından Yasin Yücesan 30 Ekim'de yapılacak seçimlerde aday olduğunu açıkladı.

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen'in 7 yıl önce Kırşehir'de teşkilatlanmasına öncülük veren ve 500'e yakın üyenin kaydını yapan Kırşehir Devlet Hastanesi'nin MR servisi çalışanlarından Yasin Yücesan, 30 Ekim'de yapılacak Sağlık-Sen Şube Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Hazırlıkların devam ettiği Kongre'de, üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaştığını ve bu nedenle bu göreve talip olduğunu dile getiren Yasin Yücesan , her gittiği yerde üyelerden destek gördüğünü ifade etti.

Üyelerin bu hareketi karşısında aday olmaya karar verdiğini belirten Yücesan, adaylık gerekçelerini de açıklayarak, "10 yıldır Kırşehir Devlet Hastanesi'nin Radyoloji Bölümü'nde çalışıyorum. Tomografi, röntgen bölümlerinde çalıştıktan sonra, son 4 yıldır da MR servisinde çalışıyorum. Sağlık camiasında çalışan arkadaşlarımın sorunlarını çok iyi biliyorum ve bu sorunları çözmek için bu göreve talip oldum" dedi.

Delegelerin ve üyelerin destek vermesiyle göreve gelmesi durumunda, sağlık camiasıyla ve kurumlarla iç içe olacağını vurgulayan Yücesan, "Hiç kimseyle kavgamız, tartışmamız olmayacak. Yönetimimiz, tabana yayılan ve herkesi kucaklayan bir yapıda olacak. Bizi tanıyan arkadaşlarımız bunu çok iyi bilir. Onlara sevgi ve saygıyla yaklaşacağız ve onlarla sürekli iç içe olacağız. Onların yaşadığı her türlü sorun ve sıkıntıları çözmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kongrenin, sendikaya, sağlık camiasına hayır getirmesini dileyen Yücesan, "Bütün sağlık camiasına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 15:28:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 16:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?