8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Sahte paracılar yakalandı

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince düzenlenen sahte para operasyonunda sahte 21 bin 200 euro ele geçirildi.

Olay Kırşehir'in Çukurçayır Mahallesi'nde meydana geldi. Bir vatandaşın park halindeki otomobil içerisinde kar maskeli iki şahsın bulunduğu ve hareketlerinden şüphelendiğini ihbar ettiği öğrenildi. İhbarı değerlendiren Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aracı Karakurt yolu üzerinde park halinde buldu. Otomobilin içinde bulunan şahısların kimlik kontrolü yapıldı. Otombilde ve şahısların üst aramalarında 200'lük bankonatlar halinde 106 adet sahte euro, 2 adet kar maskesi, 2 adet bıçak, çok sayıda plastik kelepçe, 2 adet kaşkol, iki çift eldiven, boş senetler ve ıstampa ele geçirildi.

Yakalanan U.Y. ve C.A. isimli şüpheli şahıslar sorgulanmak üzere KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Kırşehir'de yakalanan şahıslar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 14:41:01
Güncelleme :21 Mart 2010 Pazar 15:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?