2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Şampiyonlara ödül yağmuru

ÖSS ve OKS'de dereceye giren öğrencilere, Vali M. Lütfullah Bilgin tarafından altın hediye edildi.

ÖSS ve OKS'de dereceye giren öğrencilere, Vali M. Lütfullah Bilgin ve AK Parti Kırşehir milletvekili Abdullah Çalışkan tarafından altın hediye edildi.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ödül törenine Vali Bilgin ve milletvekili Çalışkan'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Törene katılan milletvekili Çalışkan, Kırşehir'in eğitimdeki başarısının tesadüf olmadığının bir kez daha kanıtlandığı ve başarıda emeği olan herkese teşekkür ettiğini belirterek, başarılı öğrencileri kutladı.

Vali Bilgin de, Kırşehir'in eğitimdeki başarısı ile marka kent olduğunu vurguladı. Bilgin, "Gaziantep halısı ile Kayseri mobilyası ile Antalya turizmi ile marka kentler arasında yer alıyor. Kırşehir'de eğitimdeki başarısı ile marka kent olmuştur. Bundan böyle Kırşehir'in adı eğitimde marka kent olarak anılmalıdır. Bunu hep birlikte başardık. Öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve onlara hayatlarında tekrar başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından başta ÖSS'de Türkiye ikincisi olan Samet Karakülah olmak üzere başarılı tüm öğrencilere altın ve para hediye edildi. Törende ayrıca, Çınar Mobilya sahibi İşadamı Gürsel Çelik tarafından da başarılı tüm öğrencilere bilgisayar masası, dolap ve çeşitli hediyeler verilirken, Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü tarafından da ÖSS Türkiye ikincisi Samet Karakülah'a bin YTL para hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 18:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma IP: 78.162.96.xxx Tarih : 21.07.2008 18:42:44

başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar darısı bize inş.bu sene öss sınavına giricem planlı bir şekilde çalışmam gerekiyor umarım bende istediğim yeri kazanırım...