4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Sanayi sitesinin yolları asfaltlandı

Kırşehir ekonomisinin lokomotifi konumundaki Kılıçözü Sanayi Sitesi'nin bakımsız halde bulunan yolları, Belediyenin çalışmaları sonucunda sıcak asfaltla asfaltlandı.

Yama çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve asfalt plentinde sıcak asfalt olarak bilinen bitümlü sıcak karışım asfalt üretimine başladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin "Şehrimizin ana arterlerinde ve sokaklarında bulunan yollarda bozulmalar meydana gelmiş olup bu durum şehir içi trafikte araç sahiplerine oldukça büyük sıkıntı yaşatmaktaydı. Bu çalışmalar kapsamında atıl durumda bulunan asfalt plentimize gerekli bakımları ve onarımları yaptırarak Bitümlü Sıcak Karışım üretimine başlamış bulunmaktayız. Asfalt sezonu boyunca 100.000m² asfalt yol kaplaması planlandığını ve yıl sonuna kadar öncelik arz eden yerlerin yol bakım ve onarımlarının yanı sıra asfalt yol yapılması işleminin de tamamlayacağız" dedi.

Kılıçözü Sanayi Sitesindeki asfalt çalışması ile bilgi veren Başkan Yardımcısı Veli Şahin, "Kılıçözü Sanayi Sitemizin belediye hizmetlerinden yoksun kaldığını ve ihmal edildiğinin bilinciyle bu bölgemizdeki çalışmalara ağırlık vermiş bulunmaktayız. Sanayi sitemizin kullanılamaz haldeki bozuk yolları, sanayi esnafımız için ve vatandaşlarımız için ciddi bir sorun olduğu bilinmekteydi. Bu bölgede yapmış olduğumuz asfalt çalışması neticesinde Kılıçözü Sanayi Sitemizin yol sorunu önemli ölçüde çözülmüştür. Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra kılıçözü sanayi sitemizin girişinde ve çıkında çirkin görünüm arz eden moloz yığınları da temizlenmiştir. Bu yolların sanayi esnafımıza ve Kırşehir halkına hayırlı olmasını diliyor, imkânlarımız ölçüsünde şehrimizde asfaltı olmayan yol kalmayacağının bilinmesini istiyorum" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 14:46:17
Güncelleme :6 Ağustos 2009 Perşembe 14:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?