8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Sema gösterileri büyüledi

KIRŞEHİR'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ HIZ KESMİYOR

Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Kırşehir'e gelen, tasavvuf musikisi konseri ile sema gösterisi sergileyen Sivas Mevlana Sema Derneği, izleyenleri büyüledi.

Cacabey Meydanı'nda düzenlenen Sema Gösterisi ve Tasavvuf Musikisi konserine Vali M. Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ve eşi, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve eşi Zerrin Bahçeci , Başkan Yardımcısı Veli Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Erdal Gürsoy, İl Müftüsü Mustafa Balık, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın ilk bölümünde tasavvuf musikisi konseri ile kalabalığı coşturan Sivas Mevlana Sema Derneği, programın ikinci bölümünde ise Sema Gösterisi ile izleyen kalabalığı adeta büyüledi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren program sonunda, Sivas Mevlana Sema Derneği ekibine teşekkür eden Başkan Bahçeci, Ramazan etkinliklerini, Ramazan ayı'nın ruhuna uygun etkinliklerle sürdüreceklerini belirtti. Program, Sivas Sema Derneği ekibinin günün anısına protokolle fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

KIRŞEHİR'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ HIZ KESMİYOR
KIRŞEHİR'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ HIZ KESMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 12:39:05
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 11:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?