25
Nisan
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Sert zemin çalışmaları başladı

Kırşehir Belediyesi'nin şehri güzelleştirmek, değiştirmek için yaptığı sert zemin çalışmaları şehrin ihtiyacı olan her bölgede devam ediyor.

Alt yapı çalışmalarının tamamlanıp üst yapı çalışmalarına geçilen bölgelerde hummalı bir şekilde çalışmalar sürüyor.

Sert zemin çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Yenice Mahallesi 205. ve 206. Sokaklarda Hacı Cemal Camii civarında başlatılan kilitli parke tamamen tamamlandığında 8000m2 karo taştan kaldırım ve 8'lik beton kilitli parke taştan 20 bin metrekare yol yapımı olacak. Bu bölgede yapılan ve 2. etap olarak adlandırdığımız Kağnıcılar parkının üst kısımlarındaki çalışmalar da Nurullah Arslan caddesinden başladı. Çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak.

Güneykent 2. Etap kilitli parke çalışması da hızla devam etmekte olup kısa zaman içerisinde tamamlanacak. Çalışmalar tamamlandığında toplamda yaklaşık 20 bin metrekarelik kilitli parke yol yapılmış olacak.

Güneykent Yolu kaldırım çalışmaları da aralıksız bir şekilde devam ederek karo taşından yapılacak olan kaldırımlar yol boyunca devam edecek. Çalışmalarımız tamamlandığında Kırşehir ihtiyacı olan yollara, kaldırımlara sahip olacak" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2013 Perşembe 19:00:35
Güncelleme :7 Kasım 2013 Perşembe 19:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?