7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

SP yönetimi istifa etti

KIRŞEHİR SAADET PARTİSİ YÖNETİMİ DE İSTİFA ETTİ

Saadet Partisi Kırşehir İl Başkanı Fazıl Atak ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Fazlı Atak, yaptığı açıklamada, siyaseti geçim ve zenginleştirme aracı olarak görmediklerini belirterek, teşkilat içinde çalışmalarını köstekleyen bir grup olduğunu iddia etti. Atak, "Firavunlaşmadık çünkü kendi siyasi tabanımıza, 'Bize itaat edeceksiniz' diye baskı ve zulüm yapmadık. Harun gibi gelip Karun gibi zenginleşmedik. Çünkü milli görüş hareketinin, yurt dışında çalışan gariban gurbetçilerden toplanan paralarla alınan mallarını, binalarını, arsalarını üzerimize geçirmedik. Siyaseti geçim ve

zenginleştirme aracı olarak görmedik. Biz siyasete birine hizmet etmek için değil, tüm insanlığa hizmet etmek için girdik. Göreve geldiğim günden bu yana canla başla çalıştığım partimden ve il başkanlığından yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte istifa ediyorum. Bundan sonraki siyasi hayatımı Sayın Numan Kurtulmuş'un liderliğindeki oluşumda devam ettireceğim" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Kırşehir İl Başkanlığı'ndan ayrılan başkan ve yönetim kurulu ile ilgili partiden bir açıklama yapılmazken, Kırşehir teşkilatının başına kimin geçeceği merak konusu oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 16:33:05
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 16:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?