2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Stadyumda sabah sporu

Kırşehir'de özellikle sabahın erken saatlerinde ve akşamları spor yapmak isteyen yüzlerce vatandaş, Ahi Stadyumuna akın ediyor.

Her yaştan Kırşehirlinin akın ettiği stadyumda, Vali M. Lütfullah Bilgin ile birlikte Garnizon Komutanı Jandarma Albay Emrullah Çuhadar ve Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Kandemir de spor yapıyor.

Vatandaşlarla birlikte spor yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Bilgin, "Spor, her yaşta insanın hayatında büyük öneme sahip olmalı. Kırşehir'de sabah ve akşam her yaştan insanımız burada yürüyor, koşuyor ve kültür fizik hareketleri yapıyorlar. Birçok spor aleti aldık ve burada zaman geçiriyorlar. Tenis kortu yaptırdık ve inşallah yeni tenis kortları yapılarak gençlerimizin hizmetine girecek. Gençlerimizin tenis kortlarına ilgisi bir hayli fazla. Onların taleplerini yerine getirecek ve yenilerini yapacağız. Yine bazı gençlerimiz masa tenisi istedi. Okullar açılmadan önce 25 tane masa tenisi alacak ve okullarımıza vereceğiz" dedi.

Vali Bilgin, ilin yöneticileri olarak spor alt yapısını en iyi seviyeye getirmek için gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 14:05:29
Güncelleme :22 Temmuz 2008 Salı 14:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?