3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Su borçları taksitlendirilecek

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, halkın su borcunu ödemesi ve belediye gelirlerinin arttırılması amacıyla taksitlendirme kararı aldıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Yaşar Sulu, Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda alınan karar gereği bin TL'ye kadar olan borçlara en fazla 5 sabit taksit, bin TL ve üzeri su borçlara ise en fazla 10 sabit taksit yapılarak ödeme kolaylığı getirildiğini belirtti.

Yaşar Sulu, "Halkımızın her türlü sorunlarına çözüm bulmak, bizim en temel görevlerimizdendir. Bu düşünceden hareketle vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda bir defaya mahsus olmak üzere ödeme kolaylığı sağlamış bulunmaktayız. Aldığımız bu karar neticesinde hem halkımız borcunu ödeyecek, hem de belediyemizin alacaklarının tahsili noktasında daha etkin bir süreç başlatmış olunacak. Borcu olan vatandaşlarımızın yıl sonuna kadar devam edecek olan bu karardan yararlanması için belediyemize müracaat etmelerini ve bundan sonraki dönemlerde de borçlarını zamanında ödemeyerek mağdur olmamalarını istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 15:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?