7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Tekel için tek yürek

TEKEL İŞÇİLERİNE TEK BAŞINA DESTEK VERDİ

Kırşehir'de bir fabrika çalışanı, "Hepimiz Tekel işçisiyiz" yazılı tişörtüyle Tekel işçilerinin eylemine tek başına destek verdi.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nda işçi olarak çalışan Kenan Temir (43), üzerine, "Hepimiz Tekel İşçisiyiz" yazdırdığı tişörtüyle Tekel işçilerine destek verdi.

Temir, "Tekel işçilerinin eylemlerinin haklı olduğuna inanıyorum. Ben de kendi çapımda destek olmak ve eylemi Kırşehir gündeminde tutmak için bu tasarımı geliştirdim. Bu tişörtle Kırşehir'de dolaşıyorum" dedi.

Perşembe günü Ankara'ya giderek Tekel işçilerinin eylemine bizzat destek verdiğini de belirten Temir, "Dün de Tekel işçilerinin yanındaydım. Onları çok iyi, dinç ve sağlıklı gördüm. Bir 52 gün daha bu direnişi sürdürebileceklerine inanıyorum. Tekel işçilerinin bu işten haklarını almış olarak ayrılacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 17:11:02
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 17:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cengiz Osmanlı IP: 78.164.138.xxx Tarih : 6.02.2010 13:33:11

Şeker fabrikasının da tekelden farkı yok zaten. yata yata maaş alan o kadar çok adam var ki şeker fabrikasında inanamazsınız. Maaşını bileğinin hakkıyla hakedenleri tenzii ederim. İnşallah yakında özelleşir şeker fabrikası(tabi temennim yerli bir şirkete satılması doğrultusunda) Ondan sonra Petlas gibi bir dev daha çıkar kırşehirden. Şimdiki durumu tam bir arpalık şeker fabrikasının. bizzat şahidim.