3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Trafiğe kapatılan yollara tedbir alındı

Kırşehir Belediyesi, İl Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla araç trafiğine kapatılan yolların kullanılmaması için bir dizi tedbir aldı.

İl Trafik Komisyonu tarafından daha önce alınan kararın uygulanmaması nedeniyle gerek trafik akışında yaşanan sorunlar, gerekse vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda belediye harekete geçti.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, daha önceden alınan, ancak uygulanmayan bu kararın, vatandaştan gelen yoğun şikayetler doğrultusunda yeniden uygulanmaya başlatıldığını söyledi.

Sulu, "Bu uygulama ile Müftülük Caddesi iki yönlü yol haline getirilmiş, 732, 737 ve 738. sokaklar araç trafiğine kapatılarak yaya yolu haline dönüştürülmüştür. Bölgedeki esnafımızın mağdur olmaması için Ankara Caddesi'nin, Büyük Eczane istikametindeki kısmı açılır kapanır sistem olacak. Belediyemiz tarafından belirlenen 08.00-19.00 saatleri dışında araç girişi mümkün olacaktır. Vatandaşlarımızın, alınan bu karara destek ve uygulamada yardımcı olmalarını bekliyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 19:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?