8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Trafik canavarı cana doymuyor

KIRŞEHİR'DEKİ TRAFİK KAZALARI: 3 ÖLÜ, 13  YARALI

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara istikametinden Kayseri yönüne gitmekte olan 34 TU 5121 plakalı otomobil, 12. kilometrede karşı yönden gelen 06 ESC 72 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Murat ve Mesude Öztürk hayatını kaybederken, İbrahim Özdabak, Kadriye Özdabak ve Hülya Öztürk yaralandı. Ağır yaralı olan Hülya Öztürk Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınırken, cenazeler Akpınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir diğer kaza Türbe Kavşağı'nda meydana geldi. Mucur ilçesinden hasta taşıyan ambulans, Türbe Kavşağı'nda kamyonetle çarpıştı. Kazada, İlyas K. Gülsüm K. Rasim Ç. ve Nevzat T. yaralandı. Yaralılar, ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada ise, Kayseri ve Nevşehir istikametinden Ankara yönüne seyir halinde bulunan iki otomobil, Kırşehir'in Akpınar ilçesine yaklaşık 1 kilometre kala çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan 34 HE 7730 plakalı otomobilde bulunan 5 kişiden A.Y. olay yerinde hayatını kaybederken, M.Y., E.Y., B.Y., M.Y. ile diğer araçta bulunan M.B. ve T.B. yaralandı. Yaralılar, Kırşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KIRŞEHİR'DEKİ TRAFİK KAZALARI: 3 ÖLÜ, 13  YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2011 Cumartesi 18:03:03
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 16:52:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?