2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

TSO'da Dış Ticaret semineri

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İhracatı Geliştirme Merkezi (İGEME) tarafından ortaklaşa düzenlenen seminerler devam ediyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Çopuroğlu, eğitim seminerlerinin devam ettiğini belirterek, "Odamızın sık sık yapmış olduğu eğitim ve seminerlere bir yenisi daha ekleniyor. Özellikle son yıllarda ihracat artış oranında en başarılı iller arasında yer alan Kırşehirli firmalara yönelik olarak İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi (İGEME) ile ortaklaşa düzenlediğimiz 'Dış Ticarette Teslim ve Ödeme Şekilleri' konulu seminer başladı. Katılımcılara sertifikalar verilirken, seminere katılımın yüksek olması bizleri mutlu etti" dedi.

Seminerde verilen eğitimlere ilişkinde bilgiler de veren Başkan Çopuroğlu, "Uzman kişilerce katılımcılara dış ticarette teslim ve ödeme şekilleri, kullanılan belgeler, dış ticarette bankacılık işlemleri, ihracat bedelinin tahsilinde karşılaşılan problemler ve çözüm yolları gibi konular aktarıldı. Eğitimler bundan sonra da devam edecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 13:41:32
Güncelleme :18 Aralık 2008 Perşembe 13:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?