3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

TSO'dan belediyeye destek

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Müfit Göçen, belediyenin cezaevi yerinin değiştirilmesi talebine tam destek vererek, "E Tipi Cezaevi'nin yeril değiştirilsin" dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'den istediği, Ahi Evran Üniversitesi'nin Rektörü Selahattin Salman'ın desteklediği ve Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan E Tipi Cezaevi'nin başka yere kaldırılması talebine, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen'den de destek geldi.

Müfit Göçen, E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yatırıma açılan bölgede bulunmasının doğru olmadığını belirterek, "Kırşehir E Tipi Cezaevi, ihtiyaca binaen Bağbaşı Mahallesi'ne yapıldığında, bu bölge şehrin dışında kalan bir alandı. Ancak, gerek nüfus yoğunluğu gerekse bu bölgeye yapılan yatırımlarla Bağbaşı Mahallesi kentin içinde kaldı. Dönemin koşullarında ihtiyaç haline gelen bir yapının, zamanla başka ihtiyaçlar nedeniyle rahatsızlık vermesi gayet doğaldır. Bu anlamda Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin ve beraberinde Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selehattin Salman'ın cezaevinin geleceğine dönük açılımları son derece önemlidir. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin ve Rektör Salman'ın düşüncelerine TSO olarak bizlerde katılıyor ve yapılacak çalışmalarda kendilerine destek vermeye hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 21:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?