7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

TSO'dan otelcilik okuluna ziyaret

KIRŞEHİR TSO'DAN OTELCİLİK OKULUNA ZİYARET

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, Kırşehir Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, hayırsever Muzaffer Marşap tarafından yaptırılan Durdu-Muzaffer Marşap Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Başkan Göçen, Kırşehir için önemli bir yere sahip Durdu-Muzaffer Marşap Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni ziyaretinde, Okul Müdürü Abdullah Arıkan'dan bilgiler aldı. Okul hakkında bilgiler alan Başkan Göçen, Kırşehir'in son derece önemli bir eğitim yuvasına sahip olduğunu kayderek, " Hayırsever hemşerimiz Muzaffer Marşap tarafından yaptırılan Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi'ne hayran olmamak elde değil. Okulumuzda mesleki eğitimler son derece güzel ve modern bir ortamda veriliyor. Kırşehir'in ve Türkiye'nin mesleki alanda kalifiye insan kaynağına sahip olmasının yolu, Kırşehir Durdu-Muzaffer Marşap Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi gibi okulların fazlaca açılmasından geçiyor" dedi. Güzel ve gerekli bir yatırım yapıldığını söyleyen Göçen, "Kırşehir halkı adına kendisine teşekkür ediyorum. Meslek liselerinin sayısını artmasını canı gönülden istiyor ve Kırşehir Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'nin tüm hayırseverlerimize örnek teşkil etmesini arzu ediyorum" şeklinde konuştu.

KIRŞEHİR TSO'DAN OTELCİLİK OKULUNA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 14:35:05
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 15:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?