7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Türk polisi 165 yaşında

EMNİYETİN 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. yıldönümü kutlamaları dolayısıyla Kırşehir Emniyet Müdürülüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.

İlk olarak Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden'i makamında ziyaret eden ve Vali Erden'e çiçek, plaket ve hediyeler veren Emniyet Müdürü Öztürk, "Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine başladık ve ilk olarak da Sayın Valimiz Mehmet Ufuk Erden'i ziyaret ediyoruz" dedi.

Ziyaretlere, Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Emniyet Müdürü Yardımcısı Ömer Yanık Şube Müdürleri ve Emniyet personeli katıldı.

Cacabey meydanında kurulan polis sergisi de halkoyunları gösterisinin ardından Vali Erden tarafından kesilen kurdele ile açıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı sergide polis kendisine ait teçhizatı ve ekipmanları sergiledi. Tüm şubelerin malzemelerinin sergilendiği çadırda şehit aileleri yararına da bir stand açıldı. Yoğun ilgi gören sergiyi gezen Vali Erden ve Eşi Yeşim Erden'de şehit aileleri yararına açılan standdan alışveriş yaptı.

Etkinlikler çerçevesinde Belediye Başkanı Yaşar Bahçeciyi makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Öztürk, "Emniyet teşkilatı olarak belediye ve diğer kurumlarla da iş birliği içinde halkımıza en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü etkinlikleri hafta boyunca devam edeceği belirtildi.

EMNİYETİN 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
EMNİYETİN 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
EMNİYETİN 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 17:10:01
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 23:51:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?