8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Türk'e yumruğa sert tepki

AHMET TÜRK'E ATILAN YUMRUK'A KIRŞEHİR'DEN TEPKİ

Barış ve Demokrasi Partisi Kırşehir Şubesi Başkanı Faik Karadaş, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, Samsun'da mahkeme çıkışı Ahmet Türk ve arkadaşlarına yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını belirterek, olayın önceden planlanarak yapıldığını iddia etti.

Saldırının polis gözetiminde yapıldığına dikkat çeken Faik Karadaş, "Saldırganın güvenlik çemberini nasıl aştığı ve gözden kaçtığı soru işaretidir. Olaydan sona şahısın gözleri kapatılarak, tanınmaması sağlanmıştır. Bu olay Samsun halkına mal edilemez" dedi.

Ahmet Türk'ün yumruklanma olayını sabırlarını çatlatacak bir saldırı olduğunu da söyleyen Karadas, "Kürt halkı, Ahmet Türk'e yapılan bu saldırıyı asla unutmayacaktır. Kürtler bu hareketleri hiçbir zaman kanıksamayacaklardır. Halkımız, yüzünün ortasına atılan tokatla aşağılanmak istenmektedir. Saldırıyı tüm Kürtlere yapılmış olarak algılıyoruz. Kürtler bu yumruğun acısını sahiplerine fatura edecek güce, iradeye ve kararlığa sahiptir" şeklinde konuştu.

Parti binasında yapılan basın açıklamasına katılan partililer olaysız bir şekilde ayrıldılar.

AHMET TÜRK'E ATILAN YUMRUK'A KIRŞEHİR'DEN TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 17:32:03
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 19:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mete IP: 212.123.160.xxx Tarih : 15.04.2010 23:00:18

senin gibi yoneticiler olduktan sonra baska dusmana gerek yok,,o yumrugun acisini acaba ne sekil cikartacaksiniz merak ettim,,o yumruk kurt halkina degil,,ahmet turk'e atilmistir,,ayrica neden kurtleri ayri tutma gayreti icindesiniz...bi yumruk demekki bu kadar agir geldi size,,neden sehit haberleri altinda siz sozde YONETICILERIN  bir aciklamsi bi yorumu yok,ayrimciligi sizler yapiyorsunuz,, bilincsiz cahil yoneticiler yuzunden hala nelerle ugrasiyoruz,,,BIZDE ASLA UNUTMAYACAGIZ,,