7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Ücretli otopark uygulaması bitti

ÜCRETLİ OTOPARK UYGULAMASI BELEDİYENİN KATKISI İLE SONA ERDİ

Destek sağlamak amacıyla2007 yılında Kırşehirspor Kulübü'ne ihale edilen ve Kırşehirspor tarafından da Ulusal Parktaş A.Ş.'ye işletmesi verilen ana caddelerdeki ücretli park uygulaması, vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda, Kırşehir Belediyesi tarafından çözüme kavuşturularak sona erdirilirdi.

2 yıldır Ulusal Parktaş A.Ş. tarafından işletmesi yapılan ana caddelerdeki ücretli park uygulaması sorununa, ilgili şirketin 4 Eylül 2010 günü sözleşmesinin sona ermesinin ardından belediye, vatandaşların talepleri doğrultusunda uygulamaya son verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, 2008 yılından beri Kırşehirspor'a destek için ana caddelerde ücretli otopark uygulaması yapıldığını, bu uygulamanın vatandaşlardan oldukça fazla tepki topladığını belirtti. Belediye Yönetimi olarak geçmişte alınmış bu kararı devam ettirmeyeceklerini ve ana caddelerde tekrar ücretli otopark uygulaması yapılmaması için girişimlerde bulunduklarını söyleyen Şahin, "Kırşehir halkı için artık büyük bir sorun haline gelmeye başlayan bu uygulamaya son verdik. Gelecek ay içerisinde başlanacak olan 1. etap pazar yeri projesi kapalı otopark yapımına hızlı bir şekilde başlayarak, Kırşehir'in otopark sorununa çözüm üreteceğiz" dedi.

Son verdikleri uygulamada vatandaşların sorunlar yaşadığını da vurgulayan Şahin, Yeni otopark alanları oluşturarak şehrin otopark sorununu da kökten çözüme kavuşturmak istediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 13:16:02
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 14:35:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?