7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Umre yolcuları uğurlandı

KAMAN UMRE YOLCULARINI UĞURLADI

Kaman'da, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen Umre ziyaretlerine ilgi yoğun olurken, 22 kişilik grup kutsal topraklara yola çıktı.

Kaman ve Kırşehir genelinden umreye gidecekler için Çarşı Cami önünde bir uğurlama programı düzenlendi. Törende, Çarşı Camii Emekli İmam Hatibi Şuayip Topaldemir ile kafile görevlisi Yunus Emre Camii İmam Hatibi Ramazan Galip'in okuduğu duanın ardından Umre ile ilgili kısa bir bilgiler verildi.

Diyanet Organizasyonuyla 5. tur olarak düzenlenen Umre ziyaretine bu kafilede Kaman'dan 3'ü erkek 19'u bayan olmak üzere toplam 22 kişi katıldı.

Akpınar Müftüsü Mustafa Arslan'ın kafile başkanlığını yaptığı Umre ziyaretine Mucur'dan 10 kişi ile Kırşehir merkezden de 4 kişi Kaman'a gelerek buradaki 22 kişiyle buluşup Ankara'ya hareket etti.

Kırşehir'in toplam 36 kişilik Umre kafilesi Ankara'dan Uçakla İstanbul'a oradan da Mekke'ye uçakla geçti. Kutsal topraklarda 20 gün süresince ziyaretlerde ve ibadetlerde bulunacak olan Umre yolcuları 4 Haziran tarihinde aynı yoldan yurda dönecek.

KAMAN UMRE YOLCULARINI UĞURLADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 16:42:03
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 18:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?