4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Ünlü mankenler Kırşehir'de

Kırşehir'de bir mücevher mağazasının açılış törenine katılan ünlü mankenler büyük ilgi gördü. 

Markiz Kuyumculuk firmasının açılış törenine katılan ünlü mankenlerden Didem Uzel ve Seçkin Piriler vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Vahe Kılıçarslan'ın sunuculuk yaptığı mücevher mağazası açılış törenine Vali Lütfullah Bilgin, Belediye Başkanı Halim Çakır, AKP Kırşehir Milletvekili Hacı Turan ve çok sayıda vatandaş katılırken, açılış sonrasında Seray Sever tarafından açık hava konseri verildi.

Mankenlerin mücevher tanıtımı sırasında ilginç görüntüler yaşanırken, vatandaşlar mankenlere ve Seray Sever'e büyük ilgi gösterdi.
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 12:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
imdat bozkurt IP: 81.215.30.xxx Tarih : 10.06.2006 16:50:05
yörem halkı ne yapsın.ilk defa birileri gelmiş.yakından görmek istemişler.çoğuda vallahi tanımaz bilmez.. birbirine sorar bu kim diye.. sonra da ismini öğrenince de haaa. der ve düşünür. çok yakın olmamıza rağmen başkentin havasına suyuna neden se hep teğet geçiliriz ağalar ve beyler tarafından.onun içindir ki gadasını aldımın gurbanım insanı alışık değildir şatavatlı işlere.sağolsun başkan bey alıştırmaya çalışıyor yöremin şirin ve mağrur insanını. kayabaşısı,bağbaşısı,aşıkpaşası,dinekbağlısı,termelisi,cacabeylisi,yenice mahallelisi.hepsi benim özüm.