4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Vali Erden sokak süpürdü

Kırşehir Belediyesi tarafından başlatılan, 'Temiz bir Kırşehir için el ele" kampanyası kapsamında Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci sokakları süpürdü.

Kırşehir Belediyesi, vatandaşların temizlik konusunda daha duyarlı ve bilinçli olması amacıyla 'Temiz bir Kırşehir için el ele" kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde gerçekleştirilen yürüyüşe Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, siyasi parti il başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri katılırken, vatandaşlar da ellerindeki pankartlarla kampanyaya destek verdi.

Belediye binası önünden başlayan yürüyüş, Ankara Caddesi'nden Askerlik Şubesi
kavşağına kadar devam etti. Türk Büyükleri Parkı'nda kürek ve süpürge yardımıyla sokakları süpüren Vali Erden, bu tür organizasyonların sembolik olduğunu ve hatırlatma amacıyla yapıldığını söyledi.

Halka temizlik anlayışını benimsetmeye çalıştıklarını ifade eden Erden, başarıya ulaşacaklarını kaydederek amaçlarının daha temiz bir Kırşehir olduğunu ifade etti. Temizlik esnasında şakalaşan Vali Erden ve Belediye Başkanı Bahçeci, daha sonra makamlarına döndü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 16:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cengiz Osmanlı IP: 78.164.131.xxx Tarih : 29.08.2009 16:24:47

temiz kırşehir diyorlar ana caddelere bile çöp kutusu koymuyorlar. mahallelerin durumu zaten ortada. kimin aklıysa akşam çöpleri cadde ortasına bırakmak. konteyner olmaz mı mahallelerde. çöpün pisliği caddelere akar. kedi köpek çöp poşetlerini dağıtır. pisliğe sinekler birikir evler sinek dolar. ondan sonra kalkıp vali belediye başkanı sokak süpürsün. sormazlar mı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye.  Kırşehirde 1 tek çöp kutusunun bile olmadığı çarşı içinde 5-6 tane ara cadde sayabilirim. akşamları bu caddelerde çöp dağları oluyor. pislik yani. bir de çöpçülerimiz var. garibanların nerdeyse hepsi 2 maaş içerde. Halim başkan sağolsun belediyede para bırakmadı ki. belediye icradan başını kaldıramıyor.