1
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Vali Hatipoğlu'dan daire müdürlerine uyarı

Kırşehir Valisi Selahattin Hatipoğlu, idare şube başkanlarını çeşitli konularda uyararak, vatandaşlara daima güler yüz gösterilerek, yapılan iş ve işlemlerde eşit davranılmasını istedi.

Vali Hatipoğlu, mesai saatlerine riayet, kılık-kıyafet ve araç kullanımı konusunda yönetmelik ve yasalara uyulması konularında uyarılarda bulundu.

İhaleler konusuna değinen Vali Hatipoğlu, "Yaptığımız tüm ihaleleri basın önünde şeffaf şekilde yaptık. Uygulama devam edecek. İlçelerde yapılan işlerin ilanları sadece il merkezinde değil, ilçe gazetelerinde de ilan edilerek katılımın artırılması sağlanacak." dedi.

Kış döneminde il kalkınmasına yönelik proje çalışmalarına ağırlık verileceğini belirten Vali, şunları ekledi: "İlçelerde yapılan işlerde, ilgili kurum, ilçe kaymakamlarımızı bilgilendirecektir. Yatırımlar Kaymakamlar tarafından da denetlenecek, aksayan yönler Valiliğimiz bildirilecek."

Vali Selahattin Hatipoğlu, özellikle personel istihdamı yoğun olan Sağlık ve Milli Eğitim Müdürlükleri gibi birimlerin personel planmasının iyi yapılarak, atama ve nakillerde adil ve tarafsızlığın korunmasını istedi

M. Duran Sönmez
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 13:50:35
Güncelleme :8 Kasım 2004 Pazartesi 17:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?