2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Validen Öztürk'e teşekkür belgesi

Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, bu yıl 21.'si kutlanan Ahilik Kültürü ve Esnaf Bayramı nedeniyle gösterilen üstün gayretten dolayı Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk'e teşekkür belgesi verdi.

Bu yıl 13-19 Ekim 2008 tarihleri arasında kutlanan 21. Ahilik Kültürü Haftası ve 44. Esnaf Bayramı etkinliklerinde gösterdikleri üstün gayretten dolayı Kırşehir esnafını kutlayan Vali Bilgin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk'e teşekkür belgesi verdi.

KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir esnafının Ahilik Kültürü Haftası boyuca kendilerini yalnız bırakmadığını ve Ahiliğe sahip çıktığını belirterek, "Kırşehir ve ülkemiz için birer milli dava olan Ahilik Kültürü Haftası ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına bu yıl farklı bir önem ve hassasiyet gösteren değerli Kırşehir esnafına teşekkür ediyorum. Vali Bilgin'in bize takdim ettiği belgenin gerçek sahibi Kırşehir'imizin değerli esnaflarıdır. Biz sadece aracıyız. Kırşehir'de birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği müddetçe başaramayacağımız hiçbir şey yok" dedi.

Ekim ayının kendileri için çok yoğun ve yorucu geçtiğini belirten Başkan Öztürk, teşekkür belgesinden dolayı Vali Bilgin'e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 17:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?