4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Vekil Çalışkan gençlere seslendi

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN GENÇ SİYASETÇİLERE SESLENDİ

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 6.İstişare ve Değerlendirme toplantısında partinin genç siyasetçilerine seslendi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları kurucusu olan ve gençlik kollarından gelen ilk ve tek milletvekili olan ve halen AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı görevini de yürüten Milletvekili Abdullah Çalışkan, Türkiye'nin ve AK Parti'nin aydınlık geleceği olan gençlerle bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 6. İstişare ve değerlendirme toplantısında 81 ilden gelen Gençlik Kolları Başkanlarına, Üniversite Birim Başkanlarına ve üniversite öğrencilerine seslenen Abdullah Çalışkan, AK Parti'nin gençlere ve gençlerin siyasette yer almalarına çok önem verdiğini söyleyerek, kendisinin gençlik kollarından ana kademe il başkan yardımcılığına ve daha sonra da milletvekilliğine uzanan siyasi hayatını anlattı. Çalışkan, "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ında söylediği gibi, Siyasette Gençlere Yer Vermek Ustalığının Şiarındandır" dedi.

Çalışkan, AK Partinin kurulduğu günden beri genç arkadaşlarla birlikte çalıştıklarını söyleyerek, "Şu anda partinin en üst yönetim organı olan Merkez Karar ve Yürütme Kurulu'nda gençlik kollarından yetişen 4 arkadaşımızın olması bizim açımızdan gurur vericidir. Ankara ana kademe il başkanımız ve Antalya'nın en büyük ilçelerinden olan Kepez Belediye Başkanı gençlik kollarından gelen arkadaşlarımız olması hepimizi mutlu etmektedir." şeklinde konuştu. Ayrıca il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi olarak seçilen yaklaşık 900 kişinin de illerinde gençlik kollarını en iyi şekilde temsil etmeye çalışmakta olduğunu hatırlatan Çalışkan, "Bizler AK Parti'nin gençleri olarak bir aileyiz ve hem ülkemizi hem de partimizi çok daha iyi bir geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur" ifadelerini kullandı.

Çalışkan, "Eğitimimizle, kültürümüzle, heyecanımızla, asabiyetimizle, asaletimizle, milli ve manevi değerlere olan hassasiyetlerimizle Türkiye'nin güçlü ve lider ülke olması için gece gündüz demeden samimi bir şekilde çalışacağız ve hep beraber geleceğimize sahip çıkacağız" diye konuştu.

Genç siyasetçilere, gençlik kollarından gelen tek milletvekili olarak ihtiyaçları olması halinde hiç çekinmeden kendisini arayabileceklerini ifade eden Çalışkan, önümüzdeki dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde daha çok genç arkadaşın olmasını arzu ettiğini söyledi.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN GENÇ SİYASETÇİLERE SESLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 17:57:00
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 18:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?