4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Vergi rekortmenlerine plaket

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 2008 yılında yüksek düzeyde gelir ve kurumlar vergisi ödeyen mükelleflere plaket verildi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Aşıkpaşa Restoran'da düzenlenen törene Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, MHP Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, Garnizon Komutanı Emrullah Çuhadar, İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, daire müdürleri, TSO çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada konuşan Kırşehir Valisi Bilgin, bu tür organizasyonların mahiyetinin önemli olduğunu belirterek, "Siz mükelleflerin ödedikleri paralarla bizler sebepleniyoruz. Maaşlarımız bu paralardan ödeniyor. Özendirme amaçlı bu tür organizasyonları destekliyoruz" dedi.

3,5 yıllık Kırşehir Valiliği görevinden merkez alınan Vali Bilgin, "Ben artık Kırşehirli sayılırım. 3,5 yıl uzun bir süre. Bundan sonra Kırşehir'de meydana gelecek güzel olaylara sevineceğim. Burada yapılan işlerimiz her zaman vatana, millete hizmet içindir. Herkese teşekkür ediyorum ve haklarınızı helal etmenizi istiyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından mükelleflere protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 16:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?