2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

'Verimliliği Artırma Projesi' başlıyor

Milli Prodüktivite Merkezi'nin (MPM) iller düzeyinde sürdürmekte olduğu 2 milyon YTL bütçeli 'Verimliliği Artırma Projesi' Kırşehir'de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nca uygulamaya konuluyor.

Projenin amacı ile ilgili bilgiler veren Kırşehir TSO Başkanı Mehmet Çopuroğlu, Kırşehir'de tüm kesim ve kuruluşların katılım ve desteklerinin sağlanarak verimlilik kültürünün ve bilincinin gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlayıcı çalışmaların yapılarak eğitimlerin verileceğini söyledi.

Çopuroğlu, "Proje kapsamında Kırşehir'de verimlilik sorunlarının incelenerek nedenlerinin ortaya konulması, çözüm önerilerinin geliştirilmesi amacıyla araştırma çalışmaları, farklı kesimlerin mensuplarına verimlilik kavramını tanıtmak, verimlilik bilincini geliştirmek amacıyla çeşitli konferanslar, paneller, bilinçlendirme toplantıları ve çeşitli yarışmalar, verimliliği artırıcı teknik ve yaklaşımların kamu ve özel kesim yönetici ve çalışanlarına tanıtılması ve öğretilmesi amacıyla eğitim programları, kamu ve özel sektör kuruluşlarının verimlilik sorunlarının teşhis edilerek bunların giderilmesine yönelik örnek danışmanlık çalışmaları yapılması planlanmaktadır. Verimliliği Artırma Projeleri, illerde MPM, valilik ile ticaret ve sanayi odaları arasında imzalanan işbirliği protokolleri kapsamında yürütülmektedir" dedi.

Projenin tanıtım ve protokol imza töreninin 4 Kasım 2008 Salı günü saat 10.00'da Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda yapılacağını kaydeden Çopuroğlu, törene Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Belediye Başkanı Halim Çakır, MPM Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin de katılacağı sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 17:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?