2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Yardım meleklerinden Çakır'a ziyaret

Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi yöneticileri, derneklerinin 80. Kuruluş yıldönümü ve yardım sevenler haftası münasebetiyle Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır'a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kırşehir'de de çeşitli yardım çalışmalarının yanı sıra üniversite ve lise öğrencilerine karşılıksız burs yardımları yaparak eğitim ve öğretim alanında önemli hizmetler veren Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi, kuruluşunun 80. yıldönümünde Belediye Başkanı Halim Çakır'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete konuşan derneğin Kırşehir Şubesi Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu, "Ülke genelinde 80 yıldır, ilimizde ise 43 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Elimizden geldiği kadar gücümüz ve imkanlarımız ölçüsünde insanlara yardım elimizi uzatıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Halim Çakır'a bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Kendisi sağ olsun daima bizlerin yanında olmuş, bizlerin isteklerini elinden geldiği kadar yerine getirmiştir. Kendisine tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Yardım meleklerinin 80. yıl münasebetiyle göstermiş oldukları nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Halim Çakır ise, "Ben sizlere yardım melekleri diye hitap etmek istiyorum. Gece gündüz demeden insanlara bir şeyler yapmak, onlara yardım eli uzatmak için çalışıyorsunuz. Sizler insanların en hayırlısısınız. Çünkü kainatın efendisi 'İnsanların en hayırlısı; insanlara hizmet edendir' diye buyuruyor. Sizleri böyle ulvi ve güzel bir görevi yaptığınızdan dolayı takdir ediyor, çalışmalarınızda Kırşehir Belediye Başkanı olarak daima yanınızda ve emrinizde olduğumu belirtiyorum. Daha nice yıldönümleri görmeniz temennisi ile çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette Başkan Çakır tarafından yardım sevenler derneği üyelerine çeşitli hediyeler verilirken, hediyeleşme töreni sonrasında da Başkan Çakır ve dernek yöneticileri, Kırşehir Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi'ne geçti.

Kadın Aktivite Merkezi'nde incelemelerde bulunan dernek yöneticileri, kadınlara yönelik yapılan merkez için Başkan Çakır'a teşekkür etti. Dernek Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu, kenar mahallelerde yaşayan kadınların el işlerin satıp para kazanmaları için Başkan Çakır'dan 'Kadın Pazarı' adı altında yer istedi. Başkan Çakır, kadınların ayda bir kez olmak üzere yaptıkları el işlerini getirip Kadın Aktivite Merkezinde satabileceğinin sözünü verdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 13:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çisem ünsal IP: 85.109.5.xxx Tarih : 19.05.2008 15:20:13

iyigünler ben kırşehirli oğrenciyim bursada okumaktayım 1 sınıfım işletme fakultesi öğrencisiyim benim öğrenımımı devamettırmek için bursa ihtiyacımvar yardımlarınızm bekliyorum