4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Yaşar Bahçeci projeleriyle geliyor

AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, gerçekleştirebilecekleri projelerle yola çıktıklarını belirterek, “Lafla değil, projelerle geliyoruz” dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Kırşehir Belediye Başkanı adayı ve inşaat mühendisi Yaşar Bahçeci, projelerini anlatmaya devam ediyor. "Sen Kırşehirsin Büyük Düşün", "Değişimin Adı: Yaşar Bahçeci", "Her Şey Kırşehir İçin" sloganları ile seçim çalışmalarını yürüten Yaşar Bahçeci, belediyeciliğin ak kadroların işi olduğunu vurguladı.

Yaşar Bahçeci, "AK Parti'nin ak kadroları, gönülleri almaya, gönülleri fethetmeye geliyor. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'iktidarımız 7 yıl içerisinde kimseyi horlamadı, ayrımcılığa uğratmadı. AK Parti'de, kardeşlik, dostluk ve sahiplenmek vardır'. Kırşehir'i sahiplenecek güç ve kaynak sadece bizde var. Ben değil, biz anlayışıyla yola çıktık. 7 yıldır 'Durmak Yok, Hizmete Devam' parolası ile yorulmadan, bıkmadan, usanmadan yoluna devam eden iktidarımız, yerel yönetimlerde de iktidarını sürdürecek. Kırşehir'de belediye başkanlığını kazanarak hizmete kaldığı yerden devam edeceğiz. Bizim anlayışımızda bölgeciliğe yer yok. Hepimiz kardeşiz, hepimiz Kırşehirliyiz. Küçük çıkarlar için dedikodu üreten, çamur atmayı alışkanlık haline getirenlerle işimiz olamaz. Onların söylemlerine de cevap verecek durumda değiliz. Çünkü bizim boş zamanımız yok. Her vaktimizi seçmen ziyaretleri ve yeni projeleri hazırlamakla geçiyor" dedi.

Kırşehir'in, iktidardan alacağı destekle gelişen ve çağı yakalayan bir kent olacağını ifade eden Yaşar Bahçeci, esnaf ziyaretleri ve ev toplantılarını da aralıksız sürdürüyor. Bahçeci, "Kırşehir'im büyük düşün. Birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Çevremizdeki gelişmiş illeri yakalamanın tek yolu, iktidarla bir olmaktan geçer. Yerel yönetimlerde de iktidarla birlikte olursak, hizmetin daha iyisi gelir. Kırşehir'in 14 mahallesiyle ilgili projelerimiz var. Biz laf üretmeye değil, projelerimizle hizmete geliyoruz. Olmayacak vaatlerle kimseyi kandıramayız. Ayağı yere basan projelerle geliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:25:34
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 12:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?