7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Yaşlı kadın ölümden döndü

Kırşehir’de meydana gelen trafik kazasında, yaya geçidini kullanmayan yaşlı kadın ölümden döndü.

Kaza, Belediye Kavşağına 100 metre kala meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mendufe A. isimli yaşlı kadın, yaya geçidini kullanmadan yolun karşına geçmek istedi. O sırada, Sanayi Kavşağı'ndan Belediye Kavşağı'na seyir eden Durmuş E. idaresindeki 40 AU 276 plakalı otomobil yolun karşına geçmek isteyen kadına çarptı.

Kazaya, Belediye Kavşağı'nda devriye görevi yapmakta olan trafik ekipleri ve sivil polisler müdahale ederken, sürücü Durmuş E. olan biteni sessizlik içerisinde izledi. Çarpmanın etkisi ile dikiz aynası kırılan araç sürücüsü yaralanan yaşlı kadına aracından inerek hemen müdahale çabasına girerken, kavşak noktasında devriye görevi yapmakta olan trafik polisleri ve sivil polisler ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Yaralı kadın yerde kanlar içerisinde yatarken çevre güvenliğini alan ekipler 112 ekiplerinin de geçişini yaptıkları yol açma çabası ile kolaylaştırdı. Yaralı Mendufe A., 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruştuma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2012 Perşembe 18:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?