8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Yazıcıoğlu Kırşehir'de unutulmadı

YAZICIOĞLU KIRŞEHİR'DE UNUTULMADI

Geçtiğimiz yıl ölümü ile herkesi yasa boğan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için Kırşehir'de mevlit okutuldu.

BBP Kırşehir İl Başkanı Basri Avşaroğlu ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşlarının Kırşehir'de gerçekleştirdiği Mevlit okutma ve şehitleri anma programı Cuma namazında Ahi Evran Cami'inde gerçekleşti.

Camiye gelen vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram edilirken, İl Başkanı Avşaroğlu'da açıklamalarda bulundu. Basri Avşaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu için yaptığı konuşmada, şehitlerin ölmediğini herkesin bildiğini belirterek, "Bizim şehidimiz de Liderimiz Muhsin Yazıcıoğludur. O bizim daima örnek aldığımız kişidir. Onun aramızdan ayrılmasına kaza diyebiliriz fakat onun ölümü adeta bir sır perdesinden farklı konumda değil" dedi.

Avşaroğlu, "Bunun için gayret gösterip olayın çözülmesi için söz veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan da bir an önce somut delillerin bulunmasını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

Basri Avşaroğlu, Ankara Kızılay meydanında gelen olaylara da değinerek, alp erenlerimiz ve partililerimiz hiçbir zaman devlet güçleriyle karşı karşıya gelmek istemiyor diyerek çıkan olaylara üzüldüğünü de sözlerine ekledi.

YAZICIOĞLU KIRŞEHİR'DE UNUTULMADI
YAZICIOĞLU KIRŞEHİR'DE UNUTULMADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 14:54:04
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 23:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?