4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Yeni Valiye tebrik ziyareti

Kırşehirli gazeteciler, kente yeni atanan Vali Mehmet Ufuk Erden'i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Kırşehir'de faaliyette gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu öncülüğünde Vali Erden'i makamında ziyaret etti.

Vali Erden'e yeni görevinde başarılar dileyen Cemiyet Başkanı Turpçu, "Öncelikle Kırşehir'imize hoş geldiniz, her zaman valilerimizin yanında olduğumuz gibi şimdi de yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz. Biz doğru bilgiyi en hızlı şekilde yazmak istiyoruz. Bu konuda bize yardımcı olursanız seviniriz" dedi.

Kırşehir Valisi Erden de, bu nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, "Kars'tan gelip Kırşehir'de göreve başladık. Bizim görevimiz önceki valimizden aldığımız bayrağı daha yükseklerde dalgalandırıp bir sonraki valimize teslim etmektir. Görevimiz kutsal ve kalıcı, bizler ise geçiciyiz. Devlet-i ebed müddettir. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışmalı ve ortak hareket etmeliyiz. Kırşehir'e hizmet edenlerin başında kamuoyu adına çalışan değerli basınımız gelmektedir. Kırşehir'e hizmet etmek isteyen ve hizmet eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kırşehir için hayati önem arz eden termal altyapı konusuna da değinen Vali Erden, "Termal altyapı için valilik olarak elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmalar sonucunda Kırşehir'imizi daha iyi yerlere getireceğiz. Haber alma konusunda da yasalarımızın izin verdiği çerçevede kurumları ve müdürlerimizi uyardık, sizlere bilgi verecekler. Nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyarette Vali Erden ile Kırşehir'de görev yapan gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 15:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?