8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Yücesan'a destek büyüyor

YASİN YÜCESAN'A DESTEK BÜYÜYOR

Kırşehir Sağlık-Sen'in 30 Ekim Cumartesi günü yapılacağı kongresi öncesi adaylığını açıklayan Devlet Hastanesi MR çalışanlarından Yasin Yücesan'a üyelerden destek gelmeye devam ediyor.

Sağlık-Sen'in delege ve üyelerinden Mükremin Toklucu, Sami Keleş, Ercan Erdem gibi pek çok isim kongre öncesi Yasin Yücesan etrafında toplanmaya başladı. Delege ve üyelerin kendilerine destek vermesinden mutluluk duyduğunu belirten Yasin Yücesan, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle yola çıktık. Bu zor ve meşakkatli yolda sağlık çalışanı arkadaşlarımız bize açıktan destek vermeye ve etrafımızda kenetlenmeye başladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Verilen destek ile güç ve moral bulduklarından bahseden Yücesan, "İnşallah 30 Ekim'de yapılacak kongrede meslektaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle onlara en iyi hizmeti vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kongre öncesi kendilerine baskı yapılmasından üzüntü duyduğunu de belirten Yücesan "Ben inanıyorum ki bu tür baskılara hiçbir delege ve üyemiz boyun eğmeyecektir. Bu bir demokratik yarıştır, herkes bu yarışta kime oy verir ve desteklerse herkes buna saygı duymalıdır. Baskı ve tehditler hoş olmayan davranışlardır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 18:37:01
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 18:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?