7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Zabıta denetimleri sürüyor

KIRŞEHİR'DE ZABITA DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Veteriner Hekim ve Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte dönerciler, kebapçılar, alkollü ve alkolsüz lokanta ve restoranlar, manavlar, kasaplar ve yemek üretimi yapan işyerlerini denetledi.

Denetimler kapsamında 122 adet alkollü ve alkolsüz restoran denetleyen ekipler genel temizlik, kılık kıyafet, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, Pazar tatili ruhsatı gibi kriterleri dikkate alarak 15 iş yerine cezai işlem uyguladı.

Öte yandan 21 adet manav denetlenirken 4 adet manava ruhsat işlemlerinden dolayı cezai işlem uygulandı. Son olarak yemek üretimi yapan işletmeler ile kasapları denetleyen ekipler, genel temizlik, portör muayeneleri ile iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının olup olmadığını denetledi. Denetleme kapsamında 8 adet yemek üretimi yapan işyerinden 3 tanesine cezai işlem uygulanırken 39 kasaptan ise 3 adetine yasal işlem yapıldı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Mehmet Gevrek amaçlarının esnafların kurallara uyması olduğunu ve esnafları zor durumda bırakmak olmadığını, belirterek, denetlemelerinin devam edeceğini söyledi.

KIRŞEHİR'DE ZABITA DENETİMLERİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 14:39:04
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 14:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?