7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Zabıta dilencilere geçit yok

ZABITA DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Kırşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor.

Özellikle şehir dışından gelen ve vatandaşların huzurunu kaçıran dilencileri yakın takip altına alan Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, gerçekleştirdiği denetimlerde dilencileri yakaladı. Yapılan incelemelerde Ortaköy ve Kayseri'den geldikleri belirlenen dilenciler üzerinde çıkan 208 TL nakite el konularak, gerekli cezai işlem uygulandı.

Zabıta Müdürü Mehmet Gevrek, büyük bir ciddiyetle sürdürülen dilenci denetimlerinin başarı ile gerçekleştirildiğini vurgulayarak, “Şehrimizde geçimlerini dilenerek ve vatandaşların iyi niyetlerini istismar ederek sağlamaya çalışan kişi ve kişilerin takibini bırakmayacağız, dilenciliği meslek haline getirenlere vatandaşlarımız da itibar ederek para vermesinler” dedi.

Zabıta ekiplerinin dilencilerle mücadelede etkin rol oynadıklarını belirten Gevrek, dilenciliği meslek haline getirmiş kişilerin bu işten vazgeçmeleri için vatandaşların duyarlı yaklaşımının önemine değindi. Gerçekleştirilen denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini, vatandaşların huzurunu kaçıran duygu simsarlarına Kırşehir Belediyesi olarak göz açtırmayacaklarını ifade etti.

ZABITA DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 18:09:00
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 18:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?