4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Zabıtada Ramazan alarmı

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, belediye olarak Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, özellikle pide ve ekmek fırınlarını temiz ve sağlıklı ekmek üretmeleri konusunda uyardı. 

Başkan Halim Çakır, zabıta ekiplerinin sürekli olarak pide ve ekmek fırınları ile gıda üretimi yapan tüm işyerlerini sıkı takibe aldığını vurguladı. Çakır, "Vatandaşlarımızın Ramazan ayı süresince temiz ve sağlıklı gıda ürünleri temin etmeleri için zabıta ekiplerimizi alarma geçirdik. Özellikle ekmek ve pide üretimi yapan fırınlarımız sürekli denetim altında olacak. Herhangi bir şikayette kesinlikle fırınlara ceza kesilecek ve fırınları mühürlenecek" dedi. 

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Fen-Edebiyat Fakültesi kampüslerine iftar çadırları açılacağını ifade eden Belediye Başkanı Çakır, "Her yıl gerçekleştirdiğimiz iftar çadırlarını bu yıl da açacak ve öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza sıcak yemek ikram edeceğiz. 3 bin vatandaşımıza sıcak yemek ikram etmeyi hedefledik ve bunu gerçekleştireceğiz. Bu arada tüm hemşehrilerimizin ve iş adamlarımızın da iftar çadırlarına maddi destek sağlamalarını bekliyor, onların katkıları ile daha çok öğrenciye ve vatandaşımıza sıcak yemek ikram edeceğimizi bildirmek istiyorum" diye konuştu. 

Ramazan ayı süresince Belediye Halk Ekmek Fabrikası'nın da aralıksız ekmek üreteceğini vurgulayan Başkan Çakır, "Bu ay süresince ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize 6 bin adet ekmek ücretsiz olarak ikram edilecek. Bu sayı günün şartlarına göre artabilir. Ayrıca, bu ay süresince belediye olarak il genelinde önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri yardımları da yapılacak. Tüm hemşehrilerimizin Ramazanı şerifini tebrik ediyor, hayırlı ve mutlu oruç tutmalarını temenni ediyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 11:13:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necmeddin çakır IP: 85.98.44.xxx Tarih : 24.02.2007 23:50:06
halim çakır çok başarıı kırşehire yaptığı sayısız hizmetle halkın güvenini kazanmış adam gibi adam olan bir başkan