4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Zehir operasyonunda 1 tutuklama

KIRŞEHİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Kırşehir İl emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında E.G. isimli şahıs gözaltına alındı.

İl dışından getirmiş olduğu esrar maddesini fişekler halinde sattığı ileri sürülen şüpheli E.G.'nin verdiği ifade üzerine ikamet ettiği evin bahçesinde toprağa gömülü vaziyette 510 gram esrar maddesi, 5 gram kenevir tohumu ile esrar sarsak için kullanılan ve 'çarşaf' diye tabir edilen bir deste kağıt, yoğurt kovası içerisinde ele geçirildi. Adli makamlarca tutuklanan E.G. Kırşehir Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ise, vatandaşların uyuşturucu madde satan ve kullanan şahısları görmeleri halinde kimlikleri saklı kalmak kaydı ile ücretsiz 155 Polis İmdat telefonuna bildirmeleri istenildi. Suç örgütleri ile daha etkin mücadele yapılabilmesi için bu konunun önem arz ettiği ifade edilen açıklamada, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

KIRŞEHİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
KIRŞEHİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 17:04:00
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 18:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?