1
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Ziraat Bankası'nın ATM eziyeti

Ziraat Bankası Kırşehir Şubesi hizmet binasında bulunan 2 adet ATM cihazı kullanım süresinin dolması sebebiyle sık sık arızalanıyor ve ekran görüntüsü bozuk olduğu için kullanılamıyor.

Bankanın hizmet binasında sadece 2 ATM’nin bulunduğu, bunun yetersiz olduğu ve cihazların sık sık arıza vermesi sebebiyle kullanılamadığından yakınan Ziraat Bankası müşterileri, bu cihazların yenilenmesini ve sayısının çoğaltılması gerektiğini söylüyor.

ATM (bankamatik)’lerin ihtiyaca cevap vermediğini banka ilgililerinin de bildiğini fakat ne sebeptense bu cihazların yenilenmesi ve sayısının artırılması hususunda ilgisiz kaldıklarından yakınan müşteriler, “Ziraat Bankası’nın mudi ve müşteri sayısının fazla olması nedeniyle bankamatik önlerinde uzun kuyruklar oluşuyor, bu nedenle de oldukça uzun bir süre beklemek zorunda kalıyoruz. Ziraat Bankası eğer bize eziyet etmek istemiyor, bankamatik kuyruğunda uzun süre beklememizi istemiyor ve iyi bir hizmet vermek istiyorsa bu cihazların sayısını artırarak ATM’nin daha gelişmiş, kullanımı kolay olanını hizmete sunmalı” diyorlar.
M. Duran Sönmez
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2004 Çarşamba 17:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?