2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Zübeyr Gürses hayatını kaybetti

Kırşehir'den Ankara istikametine gittiği sırada Kırıkkale'de trafik kazası geçiren Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan'ın Danışmanı ve aynı zamanda halasının oğlu Zübeyr Gürses, kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Kırşehir'de vefat eden bir yakınının yemeğine katılan ve Ankara'ya dönüşünde Kırıkkale girişinde kaza yapan Milletvekili Mikail Arslan'ın danışmanı Zübeyr Gürses, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Gürses'in cenazesi, Ankara'nın Gölbaşı semtinde bulunan Fabrikalar Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında yine Gölbaşı Mezarlığına defnedildi. Gürses'in cenaze törenine Kırşehir'de bulunan yüzlerce seveni ve yakını katılırken, yine Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Ak Parti Kırşehir Eski Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir Müftüsü Nimetullah Arvas, daire müdürleri ile partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Cenazenin Gölbaşı Mezarlığına defnedilmesinin ardından taziyeleri kabul eden Milletvekili Mikail Arslan, yaşadığı üzüntü nedeniyle ayakta durmakta zorlanırken, taziyeleri kabul ettiği sırada göz yaşlarına hakim olamadı. Gürses'in evli ve bir çocuk babası olduğu kaydedildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 10:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atAcaN deLiöNü!!!!! IP: 85.102.205.xxx Tarih : 17.03.2008 21:44:27

ALLAH RAHMET EYLESİN ZÜBEYİR DUALAR SENİN İÇİN