30
Mayıs
2024
Perşembe
KAMAN - KIRŞEHİR

Yeni kaymakam Abdullah Küçük

İçişleri Bakanlığı'nın 4 Ağustos 2008 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan atama kararnamesine göre Kaman Kaymakamı Şaban Acar ile birlikte Kırşehir genelinde 1 Vali Yardımcısı, 5 Kaymakam ve 1 emniyet Müdürünün görev yerleri değiştirildi. Genelgeyle, Kırşehir’e 2 Vali Yardımcısı, 3 Kaymakam ve 1 Emniyet Müdürü atandı.

İçişleri Bakanlığının Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca her yıl çıkartılan rutin atama kararnamesi Cumhurbaşkanı Gül tarafından da onaylandı.

Kararnameyle Kaman Kaymakamı Şaban Acar, 1.Derece kadrolu İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanırken; 1.Derece kadrolu Kaman Kaymakamlığına ise Trabzon Arsin Kaymakamı Abdullah Küçük atandı.

Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre; Kırşehir Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış 1.Derece kadrolu Muğla Vali Yardımcılığına atanırken; 1.Derece kadrolu Kırşehir Vali Yardımcılığına Sakarya Vali Yardımcısı Nedim Özırmak ile Osmancık Kaymakamı Mustafa Harputlu atandı.

Diğer ilçe Kaymakamlıklarına yapılan atamalar ise şöyle: Çiçekdağı Kaymakamı Sedat Eliuz 3.Derece kadrolu Yozgat Vali Yardımcılığına atanırken yerine ise Nazımiye Kaymakamı Serdar Köse, Mucur Kaymakamı Ejder Sarıçiçek 1.Derece kadrolu Elmadağ Kaymakamlığına atanırken yerine ise Kilis Vali Yardımcısı Alpaslan Yılmaz, Akçakent Kaymakamlığına Kadışehri Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Boztepe Kaymakamı Kemal Atasoy Arıcak Kaymakamlığına ve Akpınar Kaymakamı Süleyman Ovalı ise Hanak Kaymakamlığına atandı. Önceki Kaman Kaymakamı, Haymana Kaymakamı Süleyman Erdoğan ise 1.Derece kadrolu Geyve Kaymakamlığına tayin oldu.

Öte yandan, Resmi Gazete'nin 5 Ağustos 2008 tarihli sayısında yayımlanan atama kararına göre ise Kırşehir Emniyet Müdürü Ahmet Türker başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınırken; Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk getirildi.

Kaman Kaymakamlığına atanan Abdullah Küçük kimdir?

1974 tarihinde Gürün’de doğdu. İlk orta öğrenimini sırası ile Darende Cumhuriyet İlkokulu, İzmir Karşıyaka Ortaokulu ve Malatya Lisesinde tamamlandıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1995 yılında mezun oldu. 27 Aralık 1996 tarihinde Mülki İdare Amirliği mesleğine Sivas Kaymakam adayı olarak başladı. İçişleri Bakanlığınca 8 ay süre ile İngiltere’ye gönderildi. 1999 yılında 46. dönem müdavimi olarak Milli Güvenlik Akademisinden mezun oldu. Ordu-Kabataş Kaymakamı (2000-2001) Erzurum-Karayazı Kaymakamı (2001-2003) Malatya Vali Yardımcısı (2003-2006) olarak görev yaptı. 26 Ekim 2006 tarihinden bu yana kadar ise Trabzon-Arsin Kaymakamı olarak görev yaptı. İngilizce bilen Abdullah Küçük, Matematik Öğretmeni Sema Küçük ile evli, Zeynep Gökçe ve Ece adında iki kız çocuğu sahibi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 22:04:28
Güncelleme :3 Eylül 2008 Çarşamba 22:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?