16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Bayındır ailesi yasta

CHP Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır'ın oğlu Deniz Bayındır memleketi Mucur'da toprağa verildi.

Cacabey Camisi'nde düzenlenen törene, Deniz Bayındır'ın yakınları, TBMM Başkanı Bülent Arınç, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Arınç, Baykal ve Hüseyin Bayındır, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti. Bu arada, Deniz'in tabutunun üstüne, üzerinde ''Deniz Başkan'' yazılı Galatasaray forması konuldu.
Kılınan namazın ardından Deniz Bayındır'ın cenazesi, Mucur İlçesi'ne bağlı Karacalı Köyü'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. Bayındır'ın tabutunun üstüne örtülen Galatasaray forması da mezara konuldu.

Cenaze namazının ardından Polisevi'ne geçen TBMM Başkanı Bülent Arınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, üzüntüsünün sonsuz olduğunu dile getirerek, ''Hem Deniz'e Allah'tan rahmet, hem de ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kırşehir halkına da taziyelerimizi sunuyoruz. Ölüm hak. Allah'tan geldik, O'na döneceğiz. Buna hepimizin imanı var. Çok acı da olsa büyük bir sabırla bu acıyı göğüsleyeceğiz'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 17:10:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fuat fatsa IP: 81.215.4.xxx Tarih : 3.03.2006 16:54:33
başımız sağolsun çoküzgünüz kırşehirliler olarak