7
Mayıs
2024
Salı
KONYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi

Tarihçe

Teknik Eğitim Fakültesi Bakanlar Kurulu'nun 9.9.1997 tarihli toplantısında Üniversitemizin 14. Fakültesi olarak kurulmuştur. Fakülte teknik branşlarda öğretmen yetiştirecektir. Teknik Eğitim Fakültesi'nin, ülke ve bölge öncelikleri dikkate alınarak Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği ve Otomotiv Öğretmenliği Programlarına normal öğretime öğrenci alınması planlanmış ve bu teklif Y.Ö.K. Yürütme Kurulunun 18.2.1998 tarihli toplantısında uygun görülerek sözkonusu fakültenin 1998-1999 öğretim yılında, iki bölümde 30'ar öğrenci ile eğitim öğretime başlaması kabul edilmiştir.

Fakültemiz 2003-2004 döneminin başında yeni binasına taşınmıştır.Fakültemiz 2003-2004 öğretim yılı itibariyle Bilgisayar Sistemleri Eğitimi normal öğretiminde 224 öğrenci,ikinci öğretiminde 175 öğrenci , Makine Eğitimi normal öğretimde 172 öğrenci,ikinci öğretiminde 126 öğrenci, Elektronik Eğitimi normal öğretiminde de 39 öğrenci olmak üzere toplam 737 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi
Adres2 :Konya
Posta Kodu :
Telefon :
Faks :0332 2412179
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.