23
Mayıs
2024
Perşembe
BEYŞEHİR - KONYA

Beyşehir'de öğrenciye yaz kampı

Beyşehir'de yaz dönemi öğrenci eğitim kamplarının ilk devresi 27 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gençler 75 YTL karşılığında, Beyşehir Gölü sahilindeki spor okulunda 8 günlük yaz kampına katılabilecek

Beyşehir Spor ve İzcilik Okulu Müdürü Mehmet Akar, birinci devre kampına liselerde öğrenim gören kız ve erkek öğrencilerin katılabileceğini bildirdi. Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi, Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı tarafından ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki gençlere yeni arkadaşlıklar edindirmek, spor ve kültür etkinliklerine katılarak görgü, bilgi ve yeteneklerini geliştirmek ve kötü alışkanlıklardan korunmalarına yardımcı olmak, milli birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek amacıyla her yıl yaz aylarında öğrenci eğitim kampları açıldığını belirten Okul Müdürü Akar, "27 Haziran’da başlayacak ve 8’er günlük devreler halinde düzenlenecek kamplara tüm gençlerimizin katılmasını bekliyoruz" dedi.

Akar, kamplara katılacak gençlerin okul içerisinde düzenlenecek çeşitli aktivitelere katılacağını, spor, yüzme gibi etkinliklerin yanı sıra günbatımı ile ünlü Beyşehir Gölü sahilinde doğal güzelliklerin keyfini 8 gün boyunca izleme keyfi bulacağını söyledi.

Kamplara katılabilmek için katılım formu doldurmak gerektiğini kaydeden Akar, "Öğrencilerimiz katılım formunu öğrenim gördüğü okul veya İzcilik ve Spor Okulu’ndan alabilecek. Form doldurulduktan sonra okulumuza teslim edilecek" dedi. Akar, ikinci devre kampının ise 7-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceğini, bu kampın ise ilköğretim okulu öğrencilerine tahsis edildiğini bildirdi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 15:21:05
Güncelleme :11 Haziran 2005 Cumartesi 15:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?