18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYŞEHİR - KONYA

Beyşehir'li SSK'lılar halinden memnun

SSK’lı hastaların serbest eczanelerden ilaç almaya başlaması uygulaması ile birlikte kamuoyuna yansıyan sıkıntı ve çile görüntülerinin, Beyşehir’de yaşanmadığı gözlenirken, bu durumun kurumların iyi organize olması sonucu sağlandığı bildirildi.

Beyşehir’de eczane işleten Savaş Yılmaz, SSK’lı hastaların serbest eczanelerden ilaç almasında, Beyşehir’de çok fazla bir sıkıntı yaşanmadığını belirterek, "Bunun sebebi, sağlık kurumlarının iyi organize olmalarıdır. Reçeteler elektronik ortamda kabul edildiğinden bu sıkıntı yaşanıyor. Yetkililerin, bu sıkıntıyı en kısa zamanda çözeceklerini umuyoruz. Bu arada, vatandaşlarımızdan da biraz sabırlı olmalarını bekliyoruz" dedi.

Beyşehir’de SSK’lıların herhangi bir sıkıntı yaşamadan, reçetelerinde yazılan tüm ilaçları rahatça alabildiğini, eczanelerin önlerinde herhangi bir kuyruk görüntüsünün oluşmadığını vurgulayan Yılmaz, "İlçemizdeki bu iyi organize, bizler gibi SSK’lı müşterilerimizi de haliyle memnun etmektedir" diye konuştu.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alp Burak Ekmekci de, SSK’lı hastaların serbest eczanelerden alışverişinde Beyşehir’de önemli bir sıkıntıyla karşılaşmadıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2005 Cuma 15:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?