18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYŞEHİR - KONYA

Bıçaklı cinayetin zanlıları tutuklandı

Beyşehir'de aralarında husumet bulunan bir kişiyi bıçakla öldürdüğü iddia edilen zanlılar, polise kendiliğinden teslim oldu. Zanlılar, çıkarıldığı Beyşehir Sulh Ceza Mahkemesi tarafından "bıçakla adam öldürme" suçlamasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Terminali’nde önceki gün tartıştıkları Cemal Kar’ı, (37) çocuklarının gözü önünde bıçakla öldürdüğü ve daha sonra firar ettiği iddia edilen M.H. (29) ve İ.H. (25), olayın ardından 24 saat geçmeden saklandıkları evde, polise kendilerini ihbar ederek teslim oldu.

Polis tarafından saklandıkları evden alınarak gözaltına alınan ve sorgulamaları tamamlanan zanlılardan M.H.’nin suçunu itiraf ettiği, kardeşi İ.H.’nin ise olayla ilgisinin olmadığını ve tartışma esnasında kendisinin olmadığını, olay yerine daha sonra geldiğini beyan ettiği öğrenildi. Zanlılardan M.H. suçunu itiraf etmesinin ardından, İ.H. ise görgü şahitlerinin ifadesi doğrultusunda, çıkarıldığı mahkeme tarafından "bıçakla adam öldürme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Beyşehir Terminali’nde önceki gün saat 15.40 sıralarında meydana gelen olayda, bir yakınına otobüs bileti almak üzere terminale eşi ve çocuklarıyla birlikte gelen Cemal Kar, iddialara göre; aralarında husumet bulunan zanlılarla tartışmış, tartışmanın büyümesi üzerine belindeki silahı çıkarmaya teşebbüs edince çocuklarının gözü önünde bıçak darbelerine maruz kalmıştı.

Ağır yaralı olarak ticari bir otomobille Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Kar’ın, Acil Servise geldiğinde hayatını kaybettiği anlaşılınca, morga kaldırılmıştı. Kar’a yapılan otopsi sonucunda ise, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 16 adet bıçak darbesi olduğu bildirilmişti. Polisin terminalde yaptığı incelemede, olayda kullanıldığı ileri sürülen kanlı çakı bıçağının otogarda polis noktası önünde bulunan bir çöp bidonunun içerisinde bulunduğu, öldürülen Cemal Kar’ın elinden alınan ruhsatsız tabancanın ise daha sonra polis tarafından ele geçirildiği kaydedilmişti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 11:56:35
Güncelleme :15 Haziran 2005 Çarşamba 15:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?